Povežite se s nama

Sport

Armada i dalje protiv “betona na brdu” te ističu kako nisu poslušne ovce

Objavljeno

naKlub navijača Armada na samom koncu 2018. godine oglasio se priopćenjem u kojem su se osvrnuli na neke aktualne teme, a očito je kako će se i u 2019. godini nastaviti napeti odnosi između njih i uprave njima omiljenog nogometnog kluba.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Obično se na Staru godinu uvijek nešto rezimira i nazdravlja se novoj. Pa kada je već tako, godina je bila reklo bi se u najmanju ruku “turbulentna”.
Nakon velike euforije u 2017. godini, kada smo istodobno slavili najveće uspjehe HNK Rijeke i 30 godina postojanja naše skupine, a kasnije doživjeli i vrlo uspješnu europsku jesen, ove godine “lijepa priča” je promijenila ruho.

Sportska sreća malo je okrenula leđa Rijeci, a na površinu su počele izlaziti i neke stvari koje su se dugo gurale pod tepih. Kulminacija je svakako nastala odlaskom najvećeg trenera u povijesti našega kluba, gospodina Matjaža Keka i nakon njega postavljanja za kormilo momčadi kontroverznog Igora Bišćana.
Daljnji tijek događaja svima nam je dobro poznat, većini i ne previše popularan. Za neke je to bilo čudno, ali maske su pale, koliko god to nekima teško bilo priznati.

No ono što je svijetla točka u cijeloj prošloj godini i što treba ponosno istaknuti to je svakako onih 90 minuta emocija pod mitskim stijenama Kantride.
Nema tih riječi koje mogu opisati što je to za nas značilo i što smo sve prošli da bi do toga došlo. Bilo je mukotrpno, ponekad i pomalo beznadno, no na kraju se to sve više nego isplatilo.

Kakav je to neprocjenjiv osjećaj kada rasprodaš stadion i kad ponovo čuješ glasni huk sa zapada, to su one prave uspomene koje nas čine onime što zapravo i jesmo.
Bez obzira na sve novce i forsiranje “betona na brdu“, sva silna medijska nametanja javnosti i kupljeni članci, nikada neće zasjeniti ideal naše Kantride.
I OD NAS NEĆE STVORITI VJERNE „POTROŠAČE“ I POSLUŠNE OVCE.

I na kraju obraćanja, što poručiti ? Bilo kako bilo, RIJEKA to smo mi htjeli to neki ili ne. Bez obzira na sve, možete nas očekivati i dalje na tribinama, glasne, jasne i odlučne. Hoće li nas biti 1 000 ili 100, hoće li nam zviždati, privoditi nas ili pokušati stišati, nebitno nam je jer:  ARMADA BIT ĆE I UVIJEK JE BILA TU MA ŠTO GOD REKLI SVI! SRETNA VAM NOVA GODINA”, poručuju iz Armade uz fotografiju svog transparenta s natpisom “HNK Rijeka: Ništa nije sveto, sve je bruto i neto!”

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram