Povežite se s nama

Sport

Armada na Maksimiru pjevala “Umri Livaja”, Rijeka dobila kaznu od 7.100 eura

Objavljeno

na


Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 24. kola.

HNK Rijeka se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 24. kola Dinamo – Rijeka gostujuća navijačka skupina Armada, smještena na južnoj tribini, u 48. minuti zapalila jednu baklju koja je bačena na tartan stazu i u 61. minuti zapalila osam baklji bačenih na tartan stazu, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 1.000 eura.

Kažnjava se i zato što je gostujuća navijačka skupina Armada, smještena na južnoj tribini, prije početka utakmice skandirala “Umri Livaja”, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 6.500 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 7.100 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže