Povežite se s nama

Vijesti

Armada najavila skup potpore uhićenom Škalameri, oglasio se i riječki HGSS

Objavljeno

na
Jednomjesečno pritvaranje Matka Škalemere pood optužbom za napad na Dobrivoja Arsića u Viškovu jučer i danas izaziva zaista brojne reakcije u javnosti i na društvenim mrežama, a sve je više onih koji rpužaju potporu optuženom Škalameri.

Klub navijača Armada tako je najavio i održavanje skuap potpore u srijedu ispred riječkog zatvora.

“Pozivamo sve naše članove, simpatizere, navijače Rijeke, građane Rijeke i ljude dobre volje na mirno okupljanje dana 28. kolovoza 2019. u 19,30h sati ispred istražnog zatvora u Rijeci u znak podrške našem pritvorenom prijatelju i članu Matku Škalameri.

Tko god poznaje Matka, ili je samo čuo za njega, ima pravo vjerovati da je nevin i da sve što mu se stavlja na teret nema veze s njim kao osobom.
Naš “Škala” je u svemu ovome samo kolateralna žrtva niza proteklih događanja u Hrvatskoj.
Nemojmo dopustiti da častan i pošten čovjek robija zbog tuđih političkih podmetanja i djelovanja.
Molimo sve koji se u srijedu okupe, da se svakako suzdrže od bilo kakvih nepotrebnih incidenata i da ne nasjedaju na provokacije onih koji ne žele dobro Matku, ali i cijelom našem narodu.
Pokažimo još jednom svima da smo najjači kada je najpotrebnije!

Uspon je dug i težak, ali bit ćeš opet na vrhu i sa prijateljima…
SLOBODAN!

MATKO ŠKALAMERA, JEDAN OD NAS!”, poručuju iz Armade.

Oglasio se i HGSS Rijeka te ističu nezadovoljstvo tretmanom koji ima ovih dana u medijima.

“HGSS stanica Rijeka i njeni članovi ne diskriminiraju ljude po nacionalnoj, rasnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi kojom bi stvarali razliku od čovjeka do čovjeka. Svaki oblik diskriminacije ljudskih bića smatramo neprihvatljivim za naše društvo.

Stava smo kako naš član Matko Škalamara u ovim trenutcima prolazi kroz iznimno teške životne trenutke nastale potpuno neopravdanim medijskim linčem obzirom na podnesene optužbe. Iz tog razloga našem Matku ovim putem pružamo apsolutnu podršku kao, prije svega, našem prijatelju, te vrhunskom gorskom spašavatelju”, stoji u objavi HGSS-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram