Povežite se s nama

Sport

Armada objavila dodatne upute za sve koji dolaze na D tribinu

Objavljeno

na





Klub navijača Armada kao organizator utakmice između Rijeke i Zrinjskog na Kantridi već je objavio opće upute za sve posjetitelje koji dolaze na subotnji spektakl, a na svojoj Facebook stranici objavili su dodatne i nešto detaljnije upute koje se prvenstveno odnose na navijače koji dolaze na njihovu D tribinu.

“I ovaj put naglašavamo svima kako je organizator utakmice KN Armada Rijeka.

Stoga apeliramo na sve naše pripadnike, navijače Rijeke kao i sve posjetitelje da se prije, tijekom i nakon održavanja utakmice pridržavaju naših uputa odnosno vođe navijanja, i suzdrže od bilo kakvog ponašanja koje bi nam nepovratno moglo umanjiti značaj inicijative „ Povratak na Kantridu“ !

Molimo sve da prate navijanje i ne postavljaju svoje zastave i transparente na ogradu, i na kraju suzdržite se od bilo kakvog ometanja utakmice i utrčavanja na travnjak po njezinom završetku jer će dresovi u kojima će igrači nastupati u sutrašnjoj utakmici također biti predmet aukcije koja će se organizirati u humanitarne svrhe. Od svih se očekuje da donesu svoje šalove kao glavno navijačko obilježje, čime će samo pomoći sveukupnom dojmu ispunjene Kantride.

Napravimo još jednom veličanstvenu atmosferu, pokažimo cijelom svijetu tko je Armada, tko su Riječani i koliko nam znači Kantrida!! Sami protiv svih!! Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom!”, navodi se u uputama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram