Povežite se s nama

Sport

Armada objavila upute za sve posjetitelje Povratka na Kantridu 2

Objavljeno

na

Ove subote slijedi drugo izdanje Povratka na Kantridu na kojem će u međunarodnoj prijateljskoj utakmici snage odmjeriti HNK Rijeka i HŠK Zrinjski iz Mostara. Povratak na Kantridu u čast kultnom stadionu podno bijelih stijena okupit će generacije navijača, a mnoštvo popratnih sadržaja obilježit će ovaj nogometni spektakl. 

Uoči utakmice, slijedi nekoliko informacija koje organizatori upućuju posjetiteljima te mole da se svi pridržavaju danih smjernica. Na dan utakmice od 05:00 sati ujutro pa sve do 23:00 sata bit će zatvoreni kolni prilazi stadionu i s istočne i sa zapadne strane te će prolaz biti dozvoljen samo akreditiranim vozilima i vozilima za hitne intervencije.

Ulazi na stadion se otvaraju dva sata prije početka utakmice odnosno u 17:00 sati pa organizatori mole sve navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima. 

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima. Obavještavamo građane kako utakmica podliježe Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te organizatori mole sve posjetitelje da prate upute redara i policije zbog čega su svi navijači pozvani na fer navijanje i korektno ponašanje, navodi se u priopćenju KN Armada.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram