Povežite se s nama

Sport

Armada: Ova utakmica neka bude prva stepenica prema vraćanju starog sjaja Armade

Objavljeno

na


Klub navijača Armada oglasio se na društvenim mrežama uoči posljednje ovogodišnje utakmice.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Pred nama je posljednja utakmica u ovoj godini. Bila je ovo jedna od težih godina u povijesti naše grupe gdje smo se suočili s brojnim teškim odlukama, problemima, vlastitim greškama ali i stavu koji smo zauzeli te njegov teret smo morali nositi na vlastitim leđima i još ga nosimo.
No, kao i uvijek bili smo uz klub, a bit ćemo i ove subote na domaćem oproštaju od godine koja završava u srijedu u Maksimiru.
Istina, naučili smo se na brojnija i bolja izdanja, no sve generacije pamte uspone i padove, kako Armade tako i naše Rijeke.
Od negdje se mora početi ali uz Rijeku se uvijek mora stajati, kako na domaćim utakmicama tako i gostovanjima!

Neka i utakmica u subotu bude jedna od prvih stepenica u povratku prema vraćanju starog sjaja Armade jer ako smo izdržali u posljednjih godinu dana onda od svake sljedeće utakmice možemo samo biti bolji i brojniji, bez pogleda u prošlost, bez podjela i brojanja grešaka već stajanja rame uz rame, glasnicu uz glasnicu za što glasniju i jasniju podršku našoj Rijeci. Jer i našoj Rijeci se vraća ona prepoznatljiva borbenost za svaku loptu na svakom dijelu terena, a oduvijek nam je to bilo najbitnije jer tako onda dolaze i rezultati, a kada je prava podrška svih navijača onda znamo da će doći do reakcije na terenu i pljeska nakon utakmice neovisno o rezultatu!

Subota je prva u nizu utakmica naše Rijeke na kojoj svaki pojedinac mora doći na tribine i dati sve od sebe kako bi isto očekivao i na terenu.
Neka to opet bude fešta za svakog pravog navijača i pjesme koja odjekuje do dugo u noć.
Nažalost, jedan glas neće biti na sjeveru kao što je godinama bio uz Rijeku na Zapadu i brojnim gostovanjima, a zadnji put je bio prošle nedjelje na sjeveru.
Napustio nas je naš SINE koji je desetljećima bio u Armadi i uz Rijeku te nakon što smo ga ispratili na posljednje počivalište uz sve počasti tako ćemo se od njega oprostiti i na tribini u subotu od 15 sati.

Krenimo od samih temelja u subotu prema povratku na stare staze gdje je Armada najjači vjetar u leđa našoj Rijeci!
Svatko neka krene od samoga sebe, pogotovo mlađi članovi.
Okupite prijatelje, pokrenite ulicu, kvartove, ekipu ne treba tražiti isprike ili izlike već biti uz Rijeku na svim tribinama bezobzira na protivnika!”, poručuju iz Armade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram