Povežite se s nama

Sport

Armada poslala poruku: Pustite navijače, zatvorite lože da se Covid ne zarazi

Objavljeno

na


RIJEKA je pobjedom nad Lokomotivom (1:0) u Šibeniku stigla do svojeg šestog naslova u Hrvatskom nogometnom kupu, piše Index.

Iako je navijačima bio zabranjen dolazak, tribine Šubićevca ugostile su dužnosnike HNS-a i glasnogovornike klubova. Na tribini su tako bili Ante Kulušić, Davor Šuker, Zlatko Dalić, Slaven Bilić i druge poznate ličnosti domaćeg nogometa.

Riječka Armada je uoči finala, a prije proglašenja zabrane prisustva navijača, htjela organizirati putovanje u Šibenik brodom. Zbog HNS-ove odluke nisu mogli biti na utakmici, ali to dio njih nije spriječio da dođu u Šibenik i transparentom pošalju poruku Savezu.

“Opaki virus HNS već godinama naš nogomet gazi, pustite navijače a zatvorite lože – da se covid ne zarazi!” piše na poruci koju su pripadnici Armade digli kraj Šibenskog mosta.

Podsjetimo, Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o zatvaranju tribina za posljednje kolo HNL-a i finale kupa. Napravio je to unatoč pritisku NK Osijeka koji je dobio dozvolu županijskog civilnog stožera za otvaranje tribina, navodi Index.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram