Povežite se s namaNogometaši Rijeke i dalje su nezustavljivi. Ove subote svladali su protivnike iz zagrebačke Lokomotive zahvaljujući novom preokretu, a nova tri boda lovit će idućeg vikenda na splitskom Poljudu protiv svog vječnog rivala.

Jadranski derbi bit će izuzetno bitan za Rijekine igrače kako bi sačuvali prednost na vrhu ljestvice, a nema nikakve sumnje kako će imati tog dana ogromnu navijačku potporu. Armada priprema pravu invaziju na Split, a svi oni tamo će stići Jadrolinijim brodom “Zadar”.

Vijest je to koja je već samom svojom najavom izazvala oduševljenje među navijačima Rijeke, a iz kluba navijača sad su objavili i najbitnije detalje o putovanju.

“Klub navijača Armada Rijeka organizira odlazak brodom “Zadar” u Split na utakmicu Hajduk-Rijeka koja se igra u subotu, 11. ožujka u 17h.

Cijena putovanja za članove je 200 kn, dok je za ostale 250 kn. Ulaznica za utakmicu se posebno naplaćuje (za sve putnike je osigurana).

Prijave se vrše u prostorijama KNA u gradu od sutra (nedjelja) do petka od 10-12h, te od 16-21h, a u isto vrijeme možete dobiti i sve potrebne informacije u vezi puta”, poručili su iz Armade.