Povežite se s nama

Sport

Armada prekida bojkot i vraća se na domaće utakmice na Rujevici

Objavljeno

na

Odlaskom trenera Igora Bišćana Rujevicu je napustio i njegov pomoćnik Renato Pilipović zbog kojeg je Klub navijača Armada bojkotirao navijanje na domaćim utakmica, a u posljednje vrijeme odlazili su tek na gostovanja.

S obzirom na to da je novi trener Simon Rožman doveo potpuno novi stručni stožer, Armada je donijela očekivanu odluku te su najavili svoj povratak na domaće utakmice na Rujevici. To su otkrili zanimljivom noćnom akcijom na nekoliko gradskih lokacija, što možete vidjeti u nastavku na fotografijama.

“SVI U KOP! Bojkot se prekida, naš zahtjev za micanjem Renata Pilipovića sa funkcije pomoćnog trenera je ispunjen! Ulaznice za sjevernu tribinu za ogled protiv Lokomotive možete kupiti na zapadnim blagajnama kampa HNK Rijeka u petak (15-19 sati), subotu (9-13 sati). Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 15 sati, a istočna od 18 sati. Cijena ulaznice za članove KNA ili HNK Rijeke je 40kn, dok je za ostale 70 kn. Svi koji niste članovi učlaniti se možete četvrtak i petak u prostorijama KNA od 18-21h.

Vrijeme je da se vratimo jači i glasniji nego ikad, pokažemo svima još jednom tko smo i što smo te najvažnije gurnemo Rijeku do novih pobjeda! Prvo mjesto i trofeji naše su želje i snovi. Borba za svaku pobjedu naša je realnost. GURATI TE NAPRIJED NAŠA JE ŽIVOTNA ZADAĆA! SAMI PROTIV SVIH!”, navodi se u Armadinoj objavi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram