Povežite se s nama







Otok Krk prošlog mjeseca neočekivano se našao u središtu regionalne javnosti s obzirom na to da je u istom danu održana Bila noć od strane navijača Hajduka, ali istovremeno i druženje navijača Rijeke te upisi novih članova, što je policija pokušala čak i spriječiti.

Iz Armade se do sada po tom pitanju nisu pretjerano oglašavali, iako je njihov stav svim dobro upućenima itekako poznat, no ove subote, 03. veljače, odlučili su jasno dati do znanja da im ponašanje određenih političara s otoka Krka nije prihvatljivo.

“Neven Komadina, Anton Kraljić i Dragan Zahija načelnici su općina u Primorsko-goranskoj županiji (ne u Splitsko-dalmatinskoj), rođeni u Rijeci, školovani u Rijeci, Primorci i otočani. Ti isti načelnici sa Kvarnera organiziraju dalmatinske “Bile noći” na Krku, sakrivajući se iza humanitarnih akcija promoviraju klub iz Splita, onaj isti čiji navijači vrijeđaju neopisivom količinom mržnje “riječkim Srbima” sve nas Primorce, Riječane, bodule i ostale stanovnike našega zavičaja”, poručuje Armada i nastavljaju:

“Kako ih nije sram pljuvati na sve nas, na naš kraj, na naš grad i na naš klub? Probajmo zamisliti da njihove kolege iz Solina, Brača i Makarske organiziraju “Bijelu noć” HNK Rijeke u Trogiru! Načelnici sram vas može biti! Pljujete na svoje sumještane koji su vas izabrali. Od sada pa ubuduće svaki put kad nam vaši južni “rođaci” budu jebali riječku mater i pljuvali po našem primorskom kraju sjetiti ćemo se upravo vas, tovarskih jataka Nevena, Dragana i Antona”, navodi Klub navijača Armada u svojoj izjavi.