Povežite se s nama

Vijesti

Asfalt u Opatiji se “zacrvenio”, evo zašto se radi o dobrom rješenju za pješake

Objavljeno

na
Na zahtjev građana, u Kumičićevoj su ulici, u središtu Opatije, izvršeni radovi na podizanju sigurnosti pješačkog prometa. Riječ je o ulici kojom svakodnevno prolazi velik broj srednjoškolaca, ali i ostalih građana.

Na dio kolnika je postavljen protuklizni sloj kojim se osigurava veće prijanjanje i time smanjuje rizik od proklizavanja i padova, posebice u kišnim uvjetima. Protuklizni je sloj (tyregrid) tipične crvene boje kakva se koristi i na državnim te županijskim javnim cestama kako bi se na sudionike u prometu djelovalo upozoravajuće.

U ulici su postavljena i dva nova rasvjetna tijela obzirom da su se građani požalili na nedovoljnu vidljivost noću. Postavljanje rasvjete nije bilo jednostavno izvedivo jer ulica nema pločnik te privatne okućnice sežu skroz do ceste. Radovi su, kao što je i najavljeno, završeni prije početka ljetne sezone.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže