Povežite se s nama

Sport

Atraktivna ljetna revija kluba sinkroniziranog plivanja “Aqua Queen”

Objavljeno

na

Ilustracija


Koreografije na glazbu legendarne grupe Queen izvesti će osamdesetak plivačica svih uzrasta kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris, na završetku još  jedne izuzetno uspješne sezone u kojoj su osvojeni naslovi državnih prvakinja i ostvareni zapaženi reprezentativni nastupi. 

Plivačice će svoje revije izvesti uz nastup uživo možda i najvećeg europskog banda koji izvodi glazbu grupe Queen. To je beogradski band ”Queen real tribute” koji je u desetak godina postojanja obišao čitav svijet. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“. Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury uz nevjerojatnu sličnost glasa, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk. Nakon nastupa na Kantridi nastupit će i na ATP turniru u Umagu.

Plivačicama ovo nije prvi ovakav nastup. Do sada je izvedeno ukupno deset uspješnih mjuzikala (teme iz mjuzikala “Chicago”, “Briljantin”, “Mamma mia” i druge), na ljetnim i božićnim revijama. Većinom su to revije koje su pripremile same trenerice Kluba, ali ponosni smo i na suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem “Ivan pl. Zajc” u Riječkim ljetnim noćima 2009., 2010. i 2017. godine kada smo bili sudionici programa.

Koreografije su pripremile trenerice Kluba, a scenu potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Kluba i na Korzu, a ako ih preostane moći će se kupiti i prije početka predstave na Bazenu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram