Povežite se s nama

Vijesti

Aukcijom slika Maura Stipanova prikupljena sredstva za kupnju bronhoskopa Dječjoj bolnici na Kantridi

Objavljeno

na


Humanitarna aukcija slika riječkog umjetnika Maura Stipnova, održana 1. ožujka u Muzeju grada Rijeke,  u suradnji s Klinikom za pedijatriju riječkog KBC-a i Hrvatskom liječničkom komorom, završena je uspješno.

Želja je bila svih sudionika aukcije  prikupiti sredstva kojim će se moći kupiti uređaj bronhoskop, prijeko potreban u liječenju dišnih teškoća djece, vrijedan 79 tisuća kuna. 

Na aukciji je prodano 17 ulja na platnu, čime je ukupno prikupljeno 98 tisuća kuna. To znači kako će  Odjel dječje anesteziologije na Klinici za anesteziologiju i intenzivno liječenje Dječje bolnice na Kantridi uskoro dobiti uređaj što će poslužiti u liječenju najmlađih pacijenata. Organizatori aukcije  zahvaljuju svima koji su odlučili sudjelovati u događaju na pokazanom humanom licu.

Nije tajna – bez naših najmlađih i bez skrbi za njih u posebno osjetljivim trenucima, što uopće oko nas ima smisla?, pitaju se iz Muzeja grada Rijeke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže