Povežite se s nama

Crna kronika

Auto kod Exportdrva udario psa, traže se svjedoci

Objavljeno

na


Ovog petka tijekom prijepodneva na području Delte dogodila se prometna nesreća koja je tek pukom srećom završila bez težih posljedica i ljudskih žrtava. Nastradao je ipak pas koji je završio na operaciji, a putem društvenih mreža zatražena je pomoć javnosti.

Što se točno dogodilo otkriva Antonio Mlinar čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Danas oko 10 sati ujutro na brata i psa koji su prelazili pješački prijelaz NA ZELENOM SVIJETLU ZA PJEŠAKE u blizini export drva naletio je bijeli automobil (kako brat opisuje većih dimenzija), hvala bogu brata auto nije pogodio no na psa je auto naletio te mu polomio noge. Pas je trenutno na operaciji, a brat i dalje u šoku pa tražimo svijedoke ili samu osobu koja je upravljala bijelim automobilom da se javi pošto osim kraćeg zaustavljanja i izlaska suvozačice da se ispriča, nisu ponudili bratu niti prijevoz do obližnje veterinarske stanice, a o drugim stvarim koje bi normalan čovijek u toj situaciji trebao napraviti neću niti govoriti.

Također javno se zahvaljujem ljudima koji su odmah stali i brata i psa svojim automobilom prebacili do veterinarske stanice, to je najmanje što ja mogu učinit. Hvala vam još jedanput.

PS. Ako vozač/vozačica bijeloga automobila čita ovaj post, volio bi da zna kako je zatražena videosnimka sa toga područja, pošto hvala bogu tamo stoji kamera za nadzor prometa te bi mu poručio da je bolje da se sam javi nego da idemo u daljnje nepotrebne procese pronalska i svega što slijedi”, navodi se u objavi.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram