Povežite se s nama

Crna kronika

Autocestom blizu Matulja pijan vozio u krivom smjeru s probušenom gumom

Objavljeno

naPolicijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesna vožnja u cestovnom prometu.

Policija ga je zatekla u subotu, 12. siječnja u 20 sati na autocesti A7 kod Jurdana gdje je u traci kolnika u smjeru Rupe upravljao vozilom u zabranjenom suprotnom smjeru. Osobnim vozilom marke Fiat, pulskih registarskih oznaka, upravljao je pri utjecaju alkohola od 1,70 g/kg, s isteklom prometnom dozvolom vozila te s probušenom gumom.

Nakon dojave građana o kretanju vozila u zabranjenom smjeru izdana je HAC-ova izvanredna obavijest za sve sudionike u prometu te je promet autocestom A7 smjer Rupa-Matulji-Rijeka od naplatnih kućica Rupa do skretanja za Matulje u vremenu od 20.03 do 20.12 sati bio zabranjen za sva vozila. Svojom vožnjom počinitelj je doveo u opasnost sve sudionike u prometu te izazvao opasnost za život i tijelo te je nakon završetka kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja kaznenog djela obijesna vožnja u cestovnom prometu, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku. Prijavljen je i prekršajno poradi počinjenja prekršaja iz domene sigurnosti u cestovnom prometu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram