Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej “debelo srezao” broj vožnji, objavljeni su novi vozni redovi od ponedjeljka

Objavljeno

na
Komunalno društvo Autotrolej već dulje vrijeme ima veliki problem s nedostatkom vozača autobusa, pa psoljednjih tjedana vrlo često nisu u stanju realizirati propisani vozni red.

Novi direktor Autotroleja, Robert Mrvčić, taj je problem odlučio riješiti na lakši način, a sve na štetu građana koji koriste javni gradski prijevoz. Naime, već u ponedjeljak, 05. lipnja, se uvodi ljetni vozni red sa znatno manjim brojem polazaka na pojedinim linijama. Podsjetimo, ljetni i nešto rjeđi vozni red inače se uvijek uvodio tek po završetku nastave u školama, a sad će to učiniti dva i pol tjedna prije kraja škole.

Za pojedine linije su objavljeni novi vozni redovi, a primjerice na linijama 2 i 5 radnim danima sad ima po desetak manje polazaka autobusa.

Novi vozni redovi:

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram