Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej “debelo srezao” broj vožnji, objavljeni su novi vozni redovi od ponedjeljka

Objavljeno

na
Komunalno društvo Autotrolej već dulje vrijeme ima veliki problem s nedostatkom vozača autobusa, pa psoljednjih tjedana vrlo često nisu u stanju realizirati propisani vozni red.

Novi direktor Autotroleja, Robert Mrvčić, taj je problem odlučio riješiti na lakši način, a sve na štetu građana koji koriste javni gradski prijevoz. Naime, već u ponedjeljak, 05. lipnja, se uvodi ljetni vozni red sa znatno manjim brojem polazaka na pojedinim linijama. Podsjetimo, ljetni i nešto rjeđi vozni red inače se uvijek uvodio tek po završetku nastave u školama, a sad će to učiniti dva i pol tjedna prije kraja škole.

Za pojedine linije su objavljeni novi vozni redovi, a primjerice na linijama 2 i 5 radnim danima sad ima po desetak manje polazaka autobusa.

Novi vozni redovi:

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže