Povežite se s nama

Vijesti

“Autotrolej ‘korekcijom’ voznog reda Marčeljevu Dragu premjestio u prigrad”

Objavljeno

na

IlustracijaPovodom ‘korekcije’ voznog reda Autotroleja koja je stanovnike Marčeljeve Drage po prvi puta ostavila bez direktne veze s centrom grada, reagirao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Milan Popadić koji je na to mjesto izabran s kandidacijske liste Liste za Rijeku nakon nedavnih mjesnih izbora.

“Nezadovoljstvo građana Kantride još se nije stišalo promjenom relacije Kantrida -Trsat i rjeđim prometom autobusa, a evo već su pod drugim šokom zbog kraćenja linije 1A čime su stanovnici Marčeljeve Drage ostali bez direktne veze s centrom i na taj način iz grada prebačeni u prigrad. Umjesto očekivane povezanosti Doma za starije i nemoćne Kantrida sa zadnjim stajalištem linije 1, dobili smo skraćenu trasu linije 1A koja će voziti samo do samačkog hotela 3.maja”, istaknuo je Popadić i najavio određene poteze.

“Na prvoj sjednici Vijeća mjesnog odbora Kantrida ovaj problem ću staviti na dnevni red, oštro ćemo reagirati i zatražiti od Autotroleja da se promet na Kantridi vrati u normalno stanje primjereno potrebama građana”, poručio je predsjednik VMO Kantrida.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram