Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej od ponedjeljka počinje voziti na svim linijama, kraj besplatnog parkiranja u Rijeci

Objavljeno

na


Od ponedjeljka, 27. travnja 2020. godine, u skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske o popuštanju mjera sprječavanja zaraze koronavirusom, KD Autotrolej kreće s normalizacijom prometovanja na svim gradskim i prigradskim linijama. Autobusi će od ponedjeljka voziti prema pojačanom voznom redu za nedjelju, a po potrebi vozni red će se prilagođavati i mijenjati.

Tako će vozni red za nedjelju biti pojačan dodatnim polascima, osobito u terminima koje radnici koriste za dolazak i odlazak na posao. S obzirom da određene linije ne prometuju nedjeljom, dodaju se polasci u vrijeme dolaska i odlaska s posla na linijama 1B, 2A, 4A i liniji za KBC. U narednom periodu, vozni red će se mijenjati, odnosno prilagođavati potrebama korisnika, kao što je bio slučaj i s izvanrednim linijama.

Također, za sve korisnike javnog gradskog prijevoza u ponedjeljka, 27. travnja 2020. godine, kreće i prodaja mjesečnih prava, odnosno karata za mjesec svibanj i to po punoj cijeni za kategoriju radnika, koja je tijekom travnja bila smanjenja za 50 %.

U prodaji će biti i karte za sve kategorije korisnika prema redovnim cijenama. S radom kreće i prodajno mjesto Jelačićev trg 3 prema redovnom radnom vremenu, od 6.30 do 19.30 sati, te subotom od 7.30 do 16.30 sati. Mjesečne karte će se, kao i do sada, moći kupiti i na kioscima.

Vozni redovi linija koje kreću od ponedjeljka, 27. travnja 2020 godine, bit će tijekom vikenda dostupni na web stranici KD Autotrolej.

Obzirom da se ponovno uspostavlja javni gradski prijevoz, ukida se i privremeno donesena mjera besplatnih parkirališta. Tako od utorka, 28. travnja 2020. godine počinje naplata parkiranja  na svim otvorenim i  zatvorenim parkiralištima te garažama kojima upravlja Rijeka Plus.

Korisnicima pretplatnih karata koji su  na dan 22. ožujka 2020. godine imali aktivno pravo, ono će se produžiti za pripadajući broj dana počevši od 28. travnja 2020. godine.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram