Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej: Promjene u voznom redu su napravljene zbog radova u Krešimirovoj

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Facebook stranica Autobusi u Rijeci koncem prošlog tjedna analizirala je vozne redovne sredinom proljeća kad je trajala školska godina i sad kad je započela nova te je očito kako su na nekim linijama značajno smanjeni polasci.

Objašnjenje smo potražili iz Autotroleja, a evo što oni kažu o cijeloj situaciji:

“U prvom redu treba naglasiti kako je broj autobusa koji su angažirani na gradskim linijama jednak broju autobusa na proljeće 2019. za vrijeme škole.

Promjena je nastala zbog radova u centru grada i suženja Krešimirove ulice na dionici od Mlake do Brajde.

Zbog prometovanja po jednoj prometnoj traci u svakom smjeru te zastoja u prometu i kašnjenja u vožnji povećano je vrijeme vožnje na svim gradskim linijama koje prolaze navedenom ulicom, budući da po redovnom voznom redu ne bi bili u mogućnosti održati planirani vozni red.

Naime, da je vrijeme vožnje na gradskim linijama ostalo isto, došlo bi do značajnog otklona od voznog reda, što se nažalost u vrijeme prometnih špica zna dogoditi i kada nema radova, te i u tim situacijama dolazi do nemogućnosti održavanja voznog reda.

U obzir treba uzeti i činjenicu, koju nažalost mnogi zanemaruju kako je velika većina linija KD Autotrolej kružna, te prolazi kroz centar grada, a obzirom na radove, dolazi do značajnog kašnjenja u dolasku na završna, odnosno početna stajališta.

Slijedom navedenog, povećanje vremena vožnje bilo je nužno, jer da je ostalo isto vrijeme vožnje, vozni red bi bio neodrživ”, poručili su iz Autotroleja za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram