Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej: Upozorili smo vozača, snimanjem je ugrozio putnike

Objavljeno

na
Vozač Autotroleja koji je ovog tjedna radio na liniji 1A dulje vrijeme snimao je vožnju po riječkim cestama te je zatim to na statusu javno objavio na Facebooku.

Takvo ponašanje profesionalnog vozača naišlo je na brojne osude s obzirom na to da je u određenoj mjeri ipak ugrožavao svoje putnike, a u pitanju je i kršenje zakona.

Na takvo ponašanje svog djelatnika oglasili su se i iz samog Autotroleja.

“Za navedeno smo saznali od strane naših korisnika, te smo odmah i reagirali prema vozaču. Naime, snimajući i vozeći, vozač ugrožava sigurnost svih sudionika u prometu, kako putnika, tako i ostalih sudionika, vozače osobnih automobila, te pješake te je isti upozoren sukladno našem internom Pravilniku.

Vjerujemo kako se ovakvi propusti od strane vozača više neće ponavljati”, poručila je za Fiuman Kristina Prijić iz Autotroleja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže