Povežite se s nama

Napokon bi se mogle smanjiti gužve i čekanje na kupovinu mjesečne karte javnog gradskog prijevoznika Autotroleja. Naime, mjesečna pokazna karta, takozvana gradska kartica, može se, osim u poslovnicama na Jelačićevom trgu i Delti, kupiti i u nekoliko kioska Tiska i iNovina u Rijeci, navodi Radio Rijeka.

Do kraja siječnja to bi trebalo biti moguće u svim gradovima i općinama gdje Autotrolej pruža usluge javnog prijevoza. Kiosci Tiska i iNovina bit će opremljeni čitačima kartica, a trenutačno se sustav testira, izjavila je Kristina Prijić, glasnogovornica riječkog komunalnog društva Autotrolej.

“Obuhvaćeni su, osim u gradu Rijeci, i svi kiosci na području jedinica lokalne samouprave Kastva, Matulja, Kostrene, Čavala, Viškova, Jelenja. Aplikacija je uspostavljena na svim kioscima i radimo na testiranju sustava. Na većem broju kioska već je moguće kupiti mjesečnu gradsku karticu, međutim čekamo da sustav besprijekorno proradi na svim prodajnim mjestima, pa da i službeno objavimo da je ta usluga dostupna”, objašnjava Prijić.

Izvor: Radio Rijeka