Povežite se s nama

Vijesti

Autotrolej za travanj prepolovio cijenu mjesečne radničke karte

Objavljeno

na

Foto: NP-549 / autobusi.org
KD Autotrolej trenutno provodi vožnje samo na izvanrednim linijama koje su namijenjene za odlazak na posao i povratak kući, a sad su se oglasili i priopćenjem vezano uz mjesečne radničke karte:

“Obzirom na izvanrednu situaciju i smanjeni broj polazaka te na linije koje su namijenjene isključivo radnicima, KD Autotrolej za mjesec travanj snižava cijenu mjesečnih radničkih prava za 50 posto. To znači da mjesečne radničke karte koštaju upola manje. Tako mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 iznosi 188,50 kuna, za zonu 3 iznosi 237,50 kuna te za zonu 4 iznosi 286 kuna.

Prodaja ovih karata po novoj cijeni krenula je već danas na kioscima Tiska i iNovina, dok će od ponedjeljka, 30. ožujka 2020. godine, prodaja biti moguća i na prodajnom mjestu Jelačićev trg, u radnom vremenu od 6:30 do 13 sati.

Prodaja na prodajnom mjestu Jelačićev trg bit će moguća zaključno do 3. travnja 2020. godine, gdje je do tada moguć i povrat novca svim korisnicima koji su radničke karte za travanj kupili po punoj cijeni. Povrat novca moguć je isključivo na prodajnom mjestu Jelačićev trg, bez obzira na mjesto kupnje karte.

Prodaja na kioscima moguća je uobičajeno do 20. travnja.

Prodaja karata za ostale kategorije korisnika nije moguća obzirom je trenutno zbog izvanredne situacije vožnja autobusima dozvoljena isključivo osobama koje javni prijevoz koriste za odlazak na posao, te povratak s posla”, poručuju iz Autotroleja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram