Povežite se s nama


Riječka zračna luka početkom srpnja će biti napokon povezana sa svim dijelovima Hrvatske. Zrakoplovna kompanija Trade Air, koja sjedište ima u Velikoj Gorici, najavila je kako će od 04. srpnja započeti sa svojim redovnim ljetnim redom letenja koji uključuje i nekoliko letova iz riječke zračne luke na otoku Krku.

Iz Omišlja tako će biti moguće zrakoplovom letjeti u Zagreb, Osijek, Split i Dubrovnik.

Mnogi su pozdravili njihovu najavu povezivanja Rijeke s ostatkom Hrvatske i na ovaj način, ali ipak su bili donekle i suzdržani zbog toga što nisu bile poznate cijene letova. No, čini se da će biti prilično povoljno putovati avionom u ostale najveće hrvatske gradove.

Avio karta u jednom smjeru iz Rijeke za Osijek, Split ili Dubrovnik tako se trenutno može kupiti po promotivnoj cijeni od svega 215 kuna! Karte možete potražiti na Internet stranici Trade Aira, a najavili su kako bi one trebale biti dostupne i u prodajnom sustavu Croatia Airlinesa.

Nije poznato do kada će biti dostupne promotivne cijene, ali spomenimo kako je redovna cijena leta u jednom smjeru na spomenutim linijama oko 350 kuna.