Povežite se s nama

Društvo za zaštitu životinja u Rijeci brine svakodnevno o desecima napuštenih pasa u svom azilu, što je posebno težak zadatak tijekom ovog zimskog razdoblja kada temperature tijekom noći znaju padati debelo ispod nule.

No, brojni njihovi volonteri taj svoj “posao” odrađuju ipak uz mnogo manje muke zahvaljujući brojnim Riječanima velikog srca koji redovno šalju donacije raznih potrepština i hrane. Njihovo skladište tako je trenutno poprilično puno.

“U protekla dva tjedna u azil je stiglo jako puno donacija hrane za naše pse. I u većini slučajeva, zbog posla u azilu, ne stignemo svakom dobrom čovjeku koji u azil donese hranu ili deke, stisnuti ruku i pitati detaljnije o samoj donaciji, zahvaliti se od srca. Ali zato u situacijama kada znamo točno od koga je donacija stigla, rado se zahvalimo!”

“Tako se ovoga puta zahvaljujemo trgovini “Birota” s Pehlina na donaciji hrane, ali i svim dobrim ljudima koji nam ovih dana pomažu! Kao što se može vidjeti na fotografiji, naše je skladište ugodno popunjeno i neće biti gladi za naše pse u idućim tjednima. Hvala vam svima koji pomažete psima iz riječkog azila”, poručili su vrijedni volonteri.