Povežite se s nama

Sport

B2Run ponovo oduševio Rijeku: Sudjelovalo više od 1500 ljudi

Objavljeno

naGat Karoline Riječke je, u četvrtak 6.6., bio mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz 130 kompanija iz Rijeke i okolice, a 1536 sudionika rekordan je broj sudionika u Rijeci od osnutka ovog događaja. Nakon zagrijavanja od strane profesionalnih trenerica, riječku su stazu od 5 kilometara uspješno savladali svi, neki samo prohodavši, dok su ih brojni navijači iz raznih kompanija glasno bodrili.

Prvi je kroz cilj prošao Dino Vidmar iz tvrtke AITAC, dok je kod žena to bila Marina Juranić iz domaćina – grada Rijeke. Premda je Marini ovo treći put da je prva žena koja je prošla kroz B2Run cilj, zadovoljstvo i sreću ne krije. Ipak, unatoč sjajnom rezultatu, ono što najviše voli na B2Runu je prilika za druženje s kolegama iz ureda u neformalnom okruženju.

“Ovo mi je treća pobjeda zaredom i osjećaj je svaki put jednako odličan. Inače trčim rekreativno i na duže staze, ali kod B2Runa mi je najbolje to što trčimo svi iz firme kao ekipa.”- izjavila je Marina.

Želja za druženjem i osjećajem zajedništva u kompanijama i dalje je u porastu. To dokazuju i rekordne brojke ovogodišnjih prijava na B2Run, jer se bilježi porast broja sudionika po gradovima između 8 % i 20 %. Premda je trčanje najinkluzivnija fizička aktivnost u koju se svatko može upustiti bez obzira na dob, spol, kondiciju i iskustvo, ono je u kontekstu B2Runa još uvijek samo jedan alat kojim se potiče ljude iz poslovne zajednice na druženje. B2Run omogućuje kolegama i kolegicama da se aktivno uključe u nešto što je izazovno i zabavno te je sjajna prilika da se timovi izazovu i pokažu kako su zajedno sposobni postići velike stvari.

A, timovi na postolju su…

Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji. Najbrža velika tvrtka je Centar za vozila Hrvatska, dok su svoja mjesta na postolju zauzeli i AITAC kao najbrža srednja tvrtka i Maersk Croatia kao mala tvrtka. U ženskoj ekipnoj kategoriji također su se dodjeljivale plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtkama, a prva mjesta su izborili Grad Rijeka kao velika tvrtka, Dječji vrtić more kao srednja te kao mala HERMES.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže