Povežite se s nama

Mozaik

Badnjak u Lovranu: Podjela buzare od dagnji, glazbeni program i Moto Mrazovi sa slatkišima za djecu

Objavljeno

na

Foto: Momo Wilke



Općina Lovran pripremila je vrlo zanimljiv program za ovogodišnji Badnjak.

Evo što sve navode u svom pozivu:

“Dragi mještani i posjetitelji, pozivamo vas svih da nam se pridružite u subotu 24. prosinca u bogatom cjelodnevnom gastro i zabavnom programu na Trgu Slobode i u Parku hrvatskih branitelja.

Badnjak započinjemo kuhanjem buzare od dagnji u „padeli“ ispred Parka hrvatskih branitelja. U organizaciji Općine Lovran i Turističke zajednice, lovranski ugostitelj Petar Ivančić pripremat će oko 400 porcija koje će se  podijeliti građanima, s početkom od 10 i 30 sati. Za zabavu će biti zaduženi uvijek raspoloženi Duško Jeličić i grupa Bonaca. Naše najmlađe posjetitelje obradovat će dolazak Moto Mrazova, koji će s vrećom punom slatkiša na Trgu Slobode biti oko 11 sati.

Za zabavu u poslije podnevnim satima pobrinut će se Dj Vedran, a od 17 sati možete uživati u nastupu Coffee Shop Acoustica. Badnji dan u Lovranu iskoristite i za slikanje u foto kutku ili za bušić ispod naše imele koja vas čeka na ulazu u Stari grad.

Vidimo se u Lovranu!”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram