Povežite se s nama

Mozaik

Badnjak u Lovranu: Podjela buzare od dagnji, glazbeni program i Moto Mrazovi sa slatkišima za djecu

Objavljeno

na

Foto: Momo Wilke


Općina Lovran pripremila je vrlo zanimljiv program za ovogodišnji Badnjak.

Evo što sve navode u svom pozivu:

“Dragi mještani i posjetitelji, pozivamo vas svih da nam se pridružite u subotu 24. prosinca u bogatom cjelodnevnom gastro i zabavnom programu na Trgu Slobode i u Parku hrvatskih branitelja.

Badnjak započinjemo kuhanjem buzare od dagnji u „padeli“ ispred Parka hrvatskih branitelja. U organizaciji Općine Lovran i Turističke zajednice, lovranski ugostitelj Petar Ivančić pripremat će oko 400 porcija koje će se  podijeliti građanima, s početkom od 10 i 30 sati. Za zabavu će biti zaduženi uvijek raspoloženi Duško Jeličić i grupa Bonaca. Naše najmlađe posjetitelje obradovat će dolazak Moto Mrazova, koji će s vrećom punom slatkiša na Trgu Slobode biti oko 11 sati.

Za zabavu u poslije podnevnim satima pobrinut će se Dj Vedran, a od 17 sati možete uživati u nastupu Coffee Shop Acoustica. Badnji dan u Lovranu iskoristite i za slikanje u foto kutku ili za bušić ispod naše imele koja vas čeka na ulazu u Stari grad.

Vidimo se u Lovranu!”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže