Povežite se s nama


Najveća studentska zabava u regiji donosi vam dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača, nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio onoga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Čast nam je obznaniti i druge headlinere ovogodišnjeg izdanja Student Day Festivala, nakon što smo predstavili Hladno Pivo, koji će na SDF-u, proslaviti tridesetu obljetnicu postojanja, legendarni Momčilo Bajagić-Bajaga koji je na sceni više od 40 godina stiže na Student Day Festival sa svojim Instruktorima, navodi se u priopćenju organizatora.

Momčilo Bajagić Bajaga glazbenu karijeru započeo je s 14 godina i to kao pjevač u sastavu TNT. Prije točno 40 godina započinje karijeru kao ritam gitarist Riblje Čorbe. Za istu je napisao nekoliko velikih hitova. U Ribljoj Čorbi je ostao do 1984. godine, kada započinje solo karijeru, koja traje i danas s bendom Bajaga & Instruktori.

Bend koji je stvarao glazbenu povijest ovog podneblja i koji je utjecao na mnoge generacije glazbenika na ovogodišnji Student Day Festivala stiže točno 30 godina od izlaska svog albuma ”Prodavnica Tajni” na kojem se nalaze hitovi poput ”Plavi Safir”, ”Tišina”, ”Verujem-Neverujem”, ”Život je nekad siv, nekad žut”… Sve te pjesme, ali i drugi svevremenski hitovi najuspješnijeg pop rock benda s ovih prostora odzvanjat će prostorom Ex-Port Delte prvog dana Student Day Festivala.

No tu nije kraj iznenađenjima, Bajaga & Instruktori na ovogodišnji Student Day Festival stižu na valu novog albuma! Šest godina od posljednjeg albuma ”Daljina, dim i prašina”, Bajaga & Instruktori donose nam 9 novih pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom. ”U Sali Lom”, 12. album Bajage & Instruktora, zajednički su objavili Croatia Records i PGP RTS, a izvršni producent je GMR Beograd. Dašak novog albuma premijerno ćemo imati priliku čuti uživo na Student Day Festivalu, na što svi ljubitelji rock ‘n’ rolla, sigurni smo, neće ostati imuni.