Povežite se s nama
Najveća studentska zabava u regiji donosi vam dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača, nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio onoga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Nakon prvih headlinera festivala, grupa Hladno Pivo i Bajaga & Instruktori  Student Day Festival pojačava snage na glavnoj pozornici njegovog devetog izdanja. Prvog dana festivala, 18.05. nastupit će splitski bend T.B.F. i osječki hip hop duo Krankšvester.

T.B.F. jedni od hrvatskih rap pionira osnovani su početkom 90-ih u Splitu, te su postepeno i sigurno gradili status jednog od najbitnijih bendova u Hrvatskoj, a taj status se sa svakim novim albumom i singlom neminovno širio i po ostatku regije. Od ”Malo san maka”, preko singlova ”Genije”, ”Guzice i sise”, ”Fantastična”, ”Veseljko” do, ispostavit će se, kontroverznog singla ”Mater” zbog čijeg teksta je frontman benda Saša Antić nedavno svjedočio na sudu u Virovitici, bend je stjecao poštovanje i slušatelja koji žanrovski nisu u korelaciji s glazbom koju bend stvara. T.B.F. uvijek dragi gosti u ”gradu koji teče” nastupit će prvog dana festivala 18. svibnja.

Krankšvester od samog početka poznati po otrovnim rimama i tvrdim beatovima, Sett i 3Ki Stil egzistiraju zajedno već gotovo deset godina. Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili ”Gaber”, ultimativnu party himnu i daleko najjači regionalni underground hit godine. Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumu ”Krankšvester IV” Sam album krije još nekoliko potencijalnih megahitova, koji će se teško čuti na radio postajama, ali bi bez problema mogli uhvatiti nekoliko milijuna pregleda na You Tubeu. Krankšvester svim svojim dosadašnjim izdanjima ostali su daleko od mainstream medija, ali su itekako zahvaćali publiku svih profila. Spremite se na lom prvog dana Student Day Festivala 18. svibnja, navodi se u priopćenju organizatora.