Povežite se s nama

Enfusion svjetski prvak u kickboxingu, Zlatko Bajić, nakon povratničkog meča odrađenog početkom lipnja u Opatiji na OFC New Generationu 2 kad je protiv Talijana Alessandra di Berta slavio nokautom u prvoj rundi uskoro će se ponovno naći u ringu.

04. kolovoza u Kninu se održava borilački event Oluja u ringu 7 povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. Već je ranije najavljeno da na tom eventu u glavnoj ulozi nastupa riječki borac Mladen Kujundžić, a sad je na popis borbi dodan i OFC-ov član Zlatko Bajić koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi.

“Nakon pauze dulje od godinu dana napokon sam se vratio u ring prošli mjesec i u njemu želim sad biti što češće. Upravo zbog toga odlučio sam prihvatiti ponudu da se borim već početkom kolovoza u Kninu. Iako mi je do borbe preostalo svega 20-ak dana, vjerujem da ću se kvalitetno pripremiti i pokušati stići do nove pobjede u svojoj karijeri”, poručio je Bajić.

Njegov protivnik u kategoriji do 77 kilograma po K1 pravilima bit će Nikola Resanović koji iza sebe ima i iskustvo nastupanja na FFC Futuresu 3 koji se prošle godine održao u Zagrebu.

S ovom borbom u Kninu će se na rasporedu nači čak 11 atraktivnih mečeva, pa će tamošnja publika zaista imati u čemu uživati 04. kolovoza.