Povežite se s nama

Sport

Bajić uoči Opatija Fight Nighta 11: Cro Cop mi maksimalno pomaže prenošenjem svog znanja

Objavljeno

na

Drviš, Bajić i Cro Cop


Zlatko Bajić ljubiteljima borilačkih sportova u Opatiji, Rijeci i široj okolici već je itekako dobro poznato ime. Možda nije rođen u ovom kraju, ali na borilačkim priredbama Opatija Fight Cluba već redovno nastupa posljednjih nekoliko godina, a to se i nastavlja s Opatija Fight Nightom 11 koji je na rasporedu ove subote, 28. prosinca, u klubu Centra Gervais.

Bajić se posljednjih nekoliko mjeseci za nove izazove u svojoj borilačkoj karijeri priprema uz jednog od najboljih boraca svijeta svih vremena, a radi se o legendarnom Mirku Filipoviću. Nema sumnje kako će Bajić uz Cro Copa još dodatno usavršiti svoju vrhunsku tehniku, ali i naučiti dosta toga na drugim poljima.

“Pripreme za meč u Opatiji su odrađene, prošle su odlično i spreman sam za puno više od predviđene tri runde po tri minute”, rekao je Bajić na početku kratkog razgovora.

Koliko mu znači trenirati s legendom kao što je Cro Cop? “Cro Cop Team je neupitno najbolje mjesto gdje mogu treniratu u Hrvatskoj, svi borci i treneri su na najvišoj razini. Mirko mi maksimalno pomaže prenošenjem svog znanja. Zaista mi jako puno znači za nastavak karijere trenirati s takvom legendom borilačkog sporta, to mi je velika čast i potpora”, ističe Bajić.

Kakav meč može očekivati publika u Opatiji? “Nema sumnje kako gledatelje čeka atraktivan meč, a cilj je pobjeda nokautom. Ne bih trebao razočarati, barem to do sada u Opatiji nikad nisam. Plan je nakon ove borbe odmoriti samo jedan dan i odmah se vratiti treninzima. Cilj je u 2020. napraviti barem četiri ili pet borbi na većim pozornicama diljem svijeta”, otkrio je jedan od glavnih boraca OFN-a 11.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna za stajanje i 60 kuna za sjedenje. U prodaji su također VIP ulaznice s rezerviranim i numeriranim mjestom u prva tri reda po cijeni od 80 kuna. Ulaznice možete kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci, a u Opatiji u caffe baru Monokini i restoranu Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu sportske dvorane.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram