Povežite se s nama

Vijesti

Bakarska tvrtka već prvog dana kreirala aplikaciju za online izradu propusnice

Objavljeno

na

Primjer izdane propusniceStožeri civilne zaštite u gotovo svim gradovima i općinama diljem Hrvatske tijekom utorka bili su zatrpani brojnim zahtjevima građana za izdavanjem propusnice za napuštanje mjesta prebivališta kako bi mogli skrbiti i svojoj djeci ili starijima, odnosno ići u nabavku hrane i potrepština.

Na društvenim mrežama mogle su se tijekom dana vidjeti brojne žalbe kako se čitavog dana čeka na propusnicu te kako im se na kontakt telefonske brojeve nitko ne javlja. I Vojko Obersnel apelirao je na Riječane da budu strpljivi prilikom traženja propusnice jer je samo tijekom jutarnjih sati u utorak stiglo oko 600 zahtjeva, a taj broj tijekom dana zasigurno je znatno narastao.

Cijeli taj postupak ubrzava aplikacija koju je već prvog dana kreirala bakarska tvrtka Creative Media, a putem koje se direktno online šalju potrebni podatci za izdavanje propusnice i nadležni Stožer civilne zaštite u svega par klikova rješava taj zahtjev.

“Prvi u Hrvatskoj napravili smo aplikaciju za gradove i općine, koja omogućuje brzu izradu i dostavu propusnica mještanima. Naši klijenti u samo tri klika i nekoliko sekundi dostavljaju iznimno važan dokument u ova neizvjesna vremena. Našu aplikaciju do sada koriste Općina Jelenje i Općina Lovran koje tako štede resurse, vrijeme i energiju”, naveli su iz Creative Media te su to usporedili sa standardnim procesom.

“Tražitelj propusnice pošalje e-mail, pa se isti mora pročitati, prepisati u svoj obrazac, potpisati, pečatirati, skenirati i tek onda poslati nazad tražitelju na e-mail. To je proces koji traje i umara djelatnike”, istaknuli su iz bakarske tvrtke. Kako izgleda njihov obrazac u praksi namijenjen isključivo stanovnicima Općine Lovran možete vidjeti ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram