Povežite se s nama

Mozaik

Battifiaca i Ferlin pobijedili u showu Zvijezde pjevaju

Objavljeno

na

Foto: Dario Njavro/HRTPrema ukupnom zbroju glasova žirija i publike pobjedu u desetoj sezoni Zvijezde pjevaju odnijeli su Robert i Mario. U glasovanju publike sudjelovalo je čak 76 tisuća ljudi,

Na kraju desete sezone tri su natjecateljska para prošla u finalnu emisiju. Za krunu najboljega zvjezdano- mentorskoga para desete sezone borili su se pjevajući Marko i Gina, zatim muški natjecateljski par Robert i Mario i ženski natjecateljski par Marina i Ivana.

Svoje su pjesme uživo izveli na pozornici desete sezone emisije Zvijezde pjevaju uz pratnju banda Zvijezde sviraju.

– Ostalo vas je malo, ali od vas očekujemo puno, rekla je Barbara parovima na početku emisije čestitajući im ulazak u finale, a zatim su voditelji Barbara i Duško još jednom pojasnili pravila današnje emisije.

Dvije pjesme izvodi svaki natjecateljski par, a nakon izvedbi ocjene žirija pretvaraju se u bodove, tome se pribrajaju glasovi gledatelja i dva najbolja para prolaze u finale. Tada, između dva para, o pobjedniku isključivo odlučuju glasovi publike.

Finalnu emisiju otvorili su pjesmom Hajde da ludujemo svi natjecateljski parovi koji su iz showa ispali tijekom ove sezone.

Zašto praviš slona od mene, poznatu pjesmu Dine Dvornika, izveli su za svoj prvi nastup večeras Robert i Mario.

– Moram se ispričati svojoj mami jer valjda nikad sin u Hrvatskoj nije pjevao ovakvu pjesmu svojoj mami, rekao je Mario, misleći na to kako je njegova mama bila ta kojoj je par pjevao ispočetka.

Robert i Mario dali su ružu Marijevoj mami, a prije žirija Mario je povikao i tata, oprosti.

Iz žirija komentirali su Marko Tolja i Danijela. Marko im je rekao da kad sluša druge parove obično se koncentrira na pjevanje, a ovdje ih samo gleda.

– No, shvatio je, rekao je Marko, da je Robert jednako talentiran za plesanje kao i za pjevanje dodavši da je Mario odlično birao pjesme za natjecateljski par.

Danijela se složila da su zaista imali briljantan odabir pjesama u svih sedam emisija te zahvalila paru na svakom osmijehu kojega su donijeli na lice gledateljima.

– Nastavite donositi radost, rekla im je Danijela, a ja ću biti predgrupa.

Natjecatelji su publiku osvajali ili pjevanjem ili simpatičnošću, rekao je Duško, a Mario mu je odgovorio da je dobro donijeti smijeh i radost nakon svih nedaća koje su nas snašle.

38 bio je ukupan zbroj ocjena žirija koje su Robert i Mario dobili za svoj prvi nastup danas. Od Marka i Zorice Robert i Mario dobili su ocjenu 9, a desetke od Jurice i Danijele.

Nakon prvog kruga na tablici su s tri boda vodili Marko i Gina, a na drugom mjestu s dva boda bili su parovi Marina i Ivana te Robert i Mario. U sljedećem krugu pjevačkog natjecanja, zvijezde su morale izvesti pjesmu mentora.

Kao svoju drugu izvedbu večeras Robert i Mario izveli su Marijevu pjesmu Del tebe.

– Stvarno je bilo super, rekla je Barbara.

– Kako smo uništili druge autore, što ne bismo masakrirali i moju, odgovorio je Mario i dodao da nije bilo tako strašno kako će komentirati Tolja.

Kao i prethodne natjecatelje komentirali su ih svi članovi žirija Zvijezde pjevaju. Jurica je očekivao da će tijekom izvedbe ove pjesme na pozornicu poletjeti grudnjaci, na što im je Marina Orsag dobacila grudnjak.

– U svakom slučaju, bilo je lijepo, rekao je Jurica.

Marko Tolja dodao je da bi i on bacio grudnjak da bi ga bacio te da su ga “razbili” ovom pjesmom s obzirom na to da već godinama živi u Zagrebu, ali Kvarner je njegov.

– Kad u Zagrebu čujem ovu pjesmu, plačem, dodao je i obećao desetku za nastup.

Zorica je Robertu i Mariju poručila da su večeras neprepoznatljivi, da su se lijepo obukli, sve je bilo šesno, dodala je.

Danijela je nakon nastupa tražila riječi, a Roberta je gledala kako se, tijekom pjevanja, prepustio osjećajima i od toga su joj zasuzile oči.

U backstageu je Robert zahvalio pratećim vokalima jer su ih, kako je rekao, spašavali cijelu sezonu.

Za izvedbu Del tebe Robert i Mario od žirija dobili su ukupan zbroj ocjena 40.

Nakon prvog kruga finalne emisije, prema ocjenama žirija pretočenima u bodove, prvo su mjesto zaposjeli Marko i Gina, drugo mjesto dijelili su Marina i Ivana s Robertom i Marijem. Neizvjesnost prolaska u sljedeći krug rješavala se glasovima publike.

Prema zbrojenim glasovima daljnje natjecanje napustile su Marina i Ivana te su se tako u završnom krugu našli Marko i Gina i Robert i Mario.

Kao zadnji nastup u desetoj sezoni izvodili su pjesme za koje su sami smatrali da su im bile najbolje.

Završni krug emisije Zvijezde pjevaju

Prvi su nastupili Marko i Gina izvodeći pjesmu “Nije mi svejedno” za koju su u uvodu rekli da su ju odabrali jer je bila prva pjesma kojom su se predstavili žiriju i publici.

Nakon izvedbe publika je skandirala njihova imena.

– Još uvijek ne vjerujem da smo došli do finala, rekao je Robert u uvodnom prilogu.

– Zabavili smo ljude i zabavili smo sebe, rekli su zajednički Robert i Mario.

Za zadnji nastup u emisiji izabrali su pjesmu “Niko kao ja”.

– Mišljenje žirija sluša se revijalno u ovom krugu, rekla je Barbara i zatražila rezime od Marka Tolje.

Marku i Gini Tolja je rekao da su završili kako su i počeli- bez greške.

– Što se tiče Roberta i Maria, rekao je Tolja kroz smijeh, isto ste završili kako ste počeli.

Čestitao je svima i zaželio sreću. Zorica Kondža je muškom paru rekla da su bili u ovoj izvedbi puno bolji nego prvi puta, i to je što je željela reći jer, kako je rekla, ne bi ih željela uvrijediti.

– Uspjelo vam je napraviti show dok ostali pjevaju, poručila je muškom natjecateljskom paru.

Što se tiče Marka i Gine, kazala je Marku da ima i raspon glasa i voluminoznost, vlada scenom i da ga više neće hvaliti.

Jurica Pađen rekao je da je doživio deja vu, a onda tek shvatio da ponavljaju pjesme.

– Oba para su dala veliki obol natjecanju, Marko i Gina svojim tehničkim mogućnostima i pjevanjem, a Robert i Mario su na svoj način, šarmom i duhovitošću, dobrim izborom pjesama zaslužili da budu ovdje. Držim vam fige za budućnost, rekao je Robertu i Mariju Jurica.

Danijela je Marku rekla da ima sve, da je kompletan i da mu želi sve najbolje u karijeri, ali i da ga želi vidjeti na sceni jer misli da je kapacitet. Robertu i Mariju je kazala da se malo zaljubila u njih.

Simbolične ocjene za nastupe parovi su dobili, oba para ukupno 40, dobivši same desetke od svih članova žirija.

Dok su se glasovi zbrajali, publiku je zabavljala Doris Dragović izvodeći pjesmu Sna’ću se ja.

Zahvaljujući glasova publike Robert i Mario su pobjednici desete sezone pjevačkog showa Zvijezde pjevaju.

– Bilo je divno iskustvo, rekao je glumac Marko Brajić, drugoplasirani u desetoj sezoni Zvijezde pjevaju.

Pobjednički par Robert i Mario na kraju su zahvalili gledateljima i glasačima.

Hvala svima koji su vjerovali u nas, rekao je i ako smo unijeli malo smijeha i radosti, to je ono čime smo zadovoljni, poručio je.

Ove godine ovaj čovjek osvojio je mnogo nagrada, dodao je Robert za Marija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram