Povežite se s nama

Mozaik

Battifiaca i Ferlin prošli u polufinale showa Zvijezde pjevaju

Objavljeno

naPet se parova borilo za prolazak u sljedeći krug natjecanja emisije Zvijezde pjevaju. U polufinalnu emisiju prošla su četiri para zvijezda i mentora, a emisiju su napustili voditeljica Maja Ciglenečki i mentor Stjepan Lach. Ovu su subotu parovi odabirali pjesme iz različitih žanrova te su se tako okušali u rock ‘n’ rollu, baladama, novom valu i popu uz pratnju banda Zvijezde sviraju uživo.

Ruzinavi brod, pop pjesma Marijana Bana i Daleke obale, bila je izbor za muški natjecateljski par, Roberta Ferlina i Marija Lipovšeka Battufiacu. Definitivno ste opravdali status najvećih showmana u emisiji, rekla im je Barbara nakon nastupa. Mi smo lijepi, ako ništa drugo, rekao je Mario.

Iz žirija komentirali su ih Jurica, Danijela i Zorica. Jurica im je poručio da nemaju pojma kako je njihovo pjevanje moćno oružje, da je takva izvedba neponovljiva te im je preporučio da se to hitno stavi pod zaštitu Unescoa. Danijela je rekla da su je doveli do suza radosnica promatrajući ih kako donose sreću ljudima te dodala da ne postoji ništa ljepše. Sigurna sam da su gledatelji jednako ovako reagirali, komentirala je Danijela. Iz emisije u emisiju vi ste jedna konstanta, poručila je Zorica. Trudimo se uništiti sve što nam daju, komentirao je poslije Mario Dušku.

Za svoju izvedbu Robert i Mario od žirija su ukupno dobili 34 boda, zaradivši dvije osmice i dvije devetke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram