Povežite se s nama

Mozaik

Battifiaca: Tolja i ja smo voditelji Dore jer smo jeftiniji od lijepih hostesa

Objavljeno

na

Foto: Dario Njavro/HRTHrvatska radiotelevizija s ponosom je objavila ovogodišnji voditeljski trojac “Dore 2023”. A to su, nakon lanjskih tri “Gracije iz HRT Croatije”, prvi put u povijesti Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, tri najveća imena hrvatskog TV i showbiza: legendarni i od večeras dobitnik Zlatnog studija za TV osobu godine Duško Ćurlić, pobjednik pretposljednje sezone HRT-ova showa “Zvijezde pjevaju” i nenadmašni showman Mario Lipovšek Battifiaca (ovaj put bez svoje “gore polovice” Roberta Ferlina!), te “hrvatski Sinatra” i karizmatični član prošlosezonskog prime-time glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” –Marko Tolja!

Tom prigodom, HRT-ov urednik projekta i ovogodišnjeg izbora “Dore 2023” Tomislav Štengl izjavio je:

– Neizmjerno sam sretan što ćemo ove godine, u subotu 11. veljače 2023. u još jednom velebnom, spektakularnom izravnom prijenosu HRT-a iz opatijske dvorane “Marino Cvetković” u 20:15 na HTV-1 i HRA-2, još jednom publici podariti vrhunski glazbeni, scenski i televizijski spektakl na razini najvećih javnih televizija u EU – i u to čvrsto vjerujem – Hrvatskoj podariti, zahvaljujući našem i vašem glazbenom ukusu, jer o pobjedniku ili pobjednici će (osim ocjena Stručnog žirija iz HRT-ovih TV centara), odlučiti upravo vaši glasovi, naših vjernih gledatelja i fanova Dore i Eurosonga, putem HRT-ova „televotinga“. I zato, vaše telefone i mobitele u ruke, pjesme su vam već u eteru Hrvatskog radija – Drugog programa (HRT-HRA-2) – a najbrži, najsretniji i “najvidovitiji prst” naših vjernih pretplatnika – čeka i raskošna “euro-nagrada”, poklon-bon sponzora Konzuma.

A evo kako je voditeljski trio u svom stilu objasnio zašto je izbor pao baš na njih:

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram