Povežite se s nama

Fiuman Plus

Battistella: Picnic 2 oduševio je oko šest tisuća posjetitelja u vrtu Guvernerove palače

Objavljeno

naVrt Guvernerove palače tijekom ovog je vikenda odredište brojnih ljubitelja piva i dobrog roštilja u Rijeci, ali i široj okolici. Razlog tome je održavanje drugog po redu festivala craft pive i roštilja Picnic. Poslužilo ih je, većim dijelom, i vrijeme, pa je taman s početkom Picnica 2 osvanulo i sunce, a oblaci su remetili planove tek u manjoj mjeri.

Brojne posjetitelje primjerice u subotu navečer nije rastjerao ni iznenadni pljusak, a sve to potvrda je da su Riječani i njihovi brojni gosti definitivno uživali u Picnicu 2. Tim povodom prije otvorenje trećeg dana razgovarali smo s Adrianom Battistellom koja je najzaslužnija što se naš grad i ove godine može pohvaliti ovim sjajnim festivalom.

Pred nama je još cijeli jedan radni dan festivala, ali zasigurno već sad možete reći kakvi su dojmovi ovogodišnjim Picnicom?

“Ove godine zaista smo prezadovoljni situacijom. Premašilo je sva očekivanja, imali smo užasno puno posjetitelja i oduševljeni smo atmosferom, doživljajima ljudima i komentarima na cijeli događaj.”

Protekle godine organizatore je iznenadila velika posjeta, pa su se stvarali prilično veliki redovi na kasama i to je očekivano rezultiralo nezadovoljstvom. Ne kaže se uzalud da se na greškama uči…

“Ove godine je to riješeno. Prošle godine nismo očekivali toliku gužvu, pa tri kase nisu dovoljne, a ove godine ih imamo pet. Zbog tehničkih razloga trenutno ih ne možemo staviti više, ali potrudit ćemo se dogodine to ipak još dodatno unaprijediti.”

Tko je sve među posjetiteljima Picnica 2? Jesu li to samo Riječani ili su stigli posjetitelji iz još nekih sredina?

“Vidjeli smo ljude iz cijele Hrvatske. Imamo mnogo posjetitelja iz Zagreba i Istre. U prva dva dana je bilo gotovo šest tisuća posjetitelja, a pred nama je još cijela nedjelja. Finalne podatke znat ćemo u ponedjeljak.”

Kakvi su komentari izlagača, jesu li zadovoljni riječkim festivalom?

“Koliko vidim po njihovim licima i komentarima, svi su ekstra zadovoljni. Vjerujem da su nadmašena njihova očekivanja, očekuje se njihov povratak i na idući festival.”

Postoje li već sad nekakvi planovi za Picnic 3?

“Ne bih potvrđivala ništa unaprijed, ali Picnic 3 će sigurno biti. Vidjet ćemo hoće li ostati ova lokacija ili će nam biti potrebna neka veća. Ne bih zasad s time izlazila u javnost. Meni je ovaj svijet nevjerojatno pozitivan i pun dobre energije i atmosfere.”

I za kraj, čime se bavite tijekom ostatka godine dok ne pripremate Picnic?

“Inače sam nastavnica talijanskog i engleskog jezika, ali prešla sam u ugostiteljstvo. Već sam šest godina poduzetnica u ugostiteljstvu, imam kafić i restoran u gradu”, rekla je Battistella u razgovoru za Fiuman te otkrila da postoji i interes još nekih gradova koji bi vrlo rado ugostili festival Picnic.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram