Povežite se s nama

Mozaik

Beogradski “Repetitor” ovog tjedna stiže u Pogon kulture

Objavljeno

na

Foto: Dulajt


Ljubimci riječke publike, beogradska koncertna eksplozija Repetitor, nastupit će u Pogonu kulture u petak 29. studenog 2019.

Nebrojene turneje kojima su prošli ne samo regiju, već i čitavu Europu, koncerti u Rusiji i Kini, turneja s Arcade Fire, samo su neke od crtica koje ovaj trio iz Beograda čine jedinstvenim. S tri albuma iza sebe i četvrtim u pripremi, osvojili su veliku bazu fanova i pobrali sjajne kritike, ali prije svega su poznati kao bend koji na koncertima proizvodi eksploziju energije koja nikoga ne ostavlja na mjestu.

Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. U svojem repertoaru donose pjesme koje prelaze granice žanrova i koje su izgrađene na energičnom odnosu instrumenata i vokala, postupno gradeći karakterističan kotrljajući zvučni zid koji gazi sve pred sobom. 

 

Repetitor bez sumnje predstavlja najbolje od suvremene garage rock scene Balkana. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana-Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal).

Kao predgrupa nastupit će Gazorpazorp, nova senzacija sa mlade beogradske scene kojima će ovo biti i prvi nastup u Hrvatskoj.

Cijena ulaznica:

 • pretprodaja / 70 kuna
 • na dan koncerta / 90 kuna

  Prodajna mjesta:

  • The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
  • Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
  • Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka
  • Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram