Povežite se s nama

Vijesti

Beriša imenovan novim predsjednikom uprave LRH

Objavljeno

na
Jedna od najvećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, opatijska Liburnia Riviera Hoteli d.d., od 13. studenoga 2020. godine ima novog predsjednika Uprave. Na tu poziciju dolazi Agron Beriša, a dosadašnji predsjednik Uprave Heimo Hirn karijeru nastavlja kao samostalni poduzetnik.

Agron Beriša je uspješan i cijenjen profesionalac u poslovnom svijetu s višegodišnjim iskustvom u hotelijerstvu. Svojim znanjem i iskustvom značajno će doprinijeti unapređenju poslovanja Liburnia Riviera Hotela, utjecati na rast i razvoj tvrtke u operativnom i financijskom segmentu poslovanja, poručuju iz LRH-a.

Odluka o imenovanju novog predsjednika Uprave Liburnia Riviera Hotela donesena je na sjednici Nadzornog odbora 13. studenog 2020. Liburnia Riviera Hoteli zahvalila je na dosadašnjoj suradnji i doprinosu g. Hirnu i izrazila dobrodošlicu g. Beriši kojem želi puno uspjeha u budućem radu kako bi sa svojim timom bio što uspješniji.

Beriša se može pohvaliti iznimno velikim iskustvom vođenja hotelskih tvrtki te je dugi niz godina jedan od čelnih ljudi u Falkensteineru.

Zadovoljstvo ovakvim odabirom ne skriva ni opatijski gradonačelnik: “Novoizabranom predsjedniku Uprave LRH gospodinu Agronu Beriši želim srdačnu dobrodošlicu u Opatiju i mnogo uspjeha u poslovnim izazovima koji su pred njim. Radujem se našoj budućoj suradnji te mu u ime Grada Opatije želim izraziti podršku u radu”, rekao je Ivo Dujmić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram