Povežite se s nama
Po prvi put u riječkom Pogonu Kulture, dana 7. travnja 2018., bit će ugošćen poznati berlinski DJ i producent Mike Dehnert. Ovo mu je ujedno i prvi klupski nastup u Hrvatskoj, izuzev gostovanja na stranim festivalima.

Dehnert bilježi više od 20 godina iskustva na elektronskoj sceni, a značajniji rad započinje 2007. godine pokretanjem techno labela Fachwerk Records, te nešto kasnijim sublabelima poput MD2 i više house orijentirani Colombage.

Dehnertova produkcija, koja je često obavijena njegovim grubim dub-om i prožetim live techno setovima u klubovima kao što su Berghain i Tresor, također je izdana po svijetu putem drugih izdanja uključujući i respektabilne labele poput Clone Records, Echochord Colour, Deeply Rooted House i Delsin. Ovom prilikom moći će te poslušati njegov set u trajanju od tri sata.

Uz glavnog gosta ostatak line up-a čine i  lokalni DJ-i one n, Brx i Roland. Za vizualne efekte i grafičke animacije bit će zadužen umjetnik OBLIK 3. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kuna.