Povežite se s nama

Mozaik

Besplatan upis u Sveučilišnu knjižnicu Rijeka za studente

Objavljeno

na
Sveučilišna knjižnica Rijeka u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci od akademske godine 2022./2023. osigurava svim studentima i studenticama Sveučilišta u Rijeci besplatan upis u knjižnicu. Studenti se u knjižnicu besplatno mogu upisati od 1. listopada 2022. Besplatan upis studenata dio je kontinuiranog procesa poboljšavanja dostupnosti knjižničnih usluga za studente, koji su najveća i najznačajnija skupina korisnika Knjižnice.

Za ostvarivanje pogodnosti besplatnog upisa u knjižnicu studenti trebaju ispuniti online upisnicu te priložiti svoju studentsku iskaznicu ili potvrdu o upisu na visoko učilište. Upis se može odraditi online (s priloženim privicima traženih dokumenata) ili fizički u knjižnici.

Od četiri velika hrvatska sveučilišta, riječko Sveučilište prvo nudi besplatnu članarinu svim studentima, na svim razinama studiranja bez sekundarne nadoknade. Cilj je dobiti dinamičan prostor susreta i kretanja studenata u centru grada okupljenih oko istraživanja, studiranja, pisanja i druženja u središnjoj knjižnici Sveučilišta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže