Povežite se s nama

Mozaik

Besplatan upis u Sveučilišnu knjižnicu Rijeka za studente

Objavljeno

na


Sveučilišna knjižnica Rijeka u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci od akademske godine 2022./2023. osigurava svim studentima i studenticama Sveučilišta u Rijeci besplatan upis u knjižnicu. Studenti se u knjižnicu besplatno mogu upisati od 1. listopada 2022. Besplatan upis studenata dio je kontinuiranog procesa poboljšavanja dostupnosti knjižničnih usluga za studente, koji su najveća i najznačajnija skupina korisnika Knjižnice.

Za ostvarivanje pogodnosti besplatnog upisa u knjižnicu studenti trebaju ispuniti online upisnicu te priložiti svoju studentsku iskaznicu ili potvrdu o upisu na visoko učilište. Upis se može odraditi online (s priloženim privicima traženih dokumenata) ili fizički u knjižnici.

Od četiri velika hrvatska sveučilišta, riječko Sveučilište prvo nudi besplatnu članarinu svim studentima, na svim razinama studiranja bez sekundarne nadoknade. Cilj je dobiti dinamičan prostor susreta i kretanja studenata u centru grada okupljenih oko istraživanja, studiranja, pisanja i druženja u središnjoj knjižnici Sveučilišta.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram