Povežite se s nama

Nakon uspješno održanih edukacija posljednje tri godine diljem Republike Hrvatske, Poslovni dnevnik po prvi put organizira Poslovni uzlet grada Bakra i time nastavlja s besplatnim programima potpore za poduzetnike, obrtnike i ugostitelje s ciljem unapređenja njihovih poslovnih znanja i mogućnosti. Posljedica toga je da se projekt Poslovni uzlet sve više popularizirao među poduzetnicima i vlasnicima OPG-ova diljem Lijepe Naše kao besplatan alat za poboljšanje svog poslovanja i za proširivanje mreže poslovnih partnera i kontakata.

U premijernom Uzletu u Bakru svi polaznici imat će priliku naučiti nešto novo i korisno u područjima poduzetništva, turizma i fondova Europske unije. Manifestaciju će otvoriti pozdravnim govorima gospodin Vladimir Nišević – glavni urednik Poslovnog dnevnika te gospodin Tomislav Klarić – gradonačelnik Bakra. Ove godine za sve polaznike pripremljena je panel diskusija s temom „Razvoj poduzetništva u Bakru“ na kojoj će stručni  lokalni i državni službenici i poduzetnici raspravljati o poduzetničkim potencijalima grada Bakra te o podizanju kvalitete turističke ponude. Nakon toga slijedi pauza, a potom i trosatna radionica u kojoj će svi posjetitelji kroz interaktivni pristup i komunikaciju sa stručnim predavačem moći proširiti svoje znanje ili pak naučiti nešto novo o projektima i sredstvima iz EU fondova.

Radionicu s temom „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“ vodit će gospođa Mirela Lišinović iz PJR Consulting-a, savjetničke tvrtke koja na tržištu EU fondova pokriva cijeli ciklus usluga, od informiranja o prilikama u EU fondovima do samog razvijanja projektnog prijedloga i apliciranja na natječaje. Stoga će svi polaznici na radionici dobiti uvid u osnove i pravila EU fondova, koji su aktualni natječaji, koji je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Takva bi tema svakako mogla privući veliki broj hrvatskih turističkih poduzetnika za koje je od iznimne važnosti kontinuirano poboljšavati vlastite usluge i proizvode te osigurati financijska sredstva za nove investicije, u čemu ključnu ulogu mogu odigrati upravo dostupna sredstva iz EU fondova koja stoje na raspolaganju malim i srednjim poduzetnicima kao poticaj za razvoj turističke ponude i unaprjeđenje resursa.

Poslovni uzlet grada Bakra održat će se 20. ožujka 2017. godine u Domu kulture (Bakar bb, iza zgrade gradske uprave). Počastite nas svojim dolaskom i budite dio besplatnih edukacija koje se četvrtu godinu zaredom organiziraju upravo za malo i srednje poduzetništvo u svrhu poboljšanja njihovog poslovanja. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje dodatnih poslovnih informacija i alata, a uz naše predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete nadograditi već utvrđena znanja i vještine ili pak naučiti nešto novo.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za prijavu , broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr .

Detaljni program edukacija Poslovnog uzleta grada Bakra možete pregledati ovdje!