Povežite se s nama

Vijesti

Besplatni tečajevi kineskog jezika na FMTU-u u Iki

Objavljeno

na


Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija u tijeku su upisi na programe cjeloživotnog obrazovanja:

  1. Kineski jezik u turizmu za početnike
  2. Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija u suradnji s Veleposlanstvom NR Kine u RH i Gradom Opatijom organizira obrazovni program kineskog jezika i kulture.

U studenom 2015. počeli su programi cjeloživotnog obrazovanja učenja kineskog jezika. Programi su akreditirani od strane Sveučilišta u Rijeci. Kroz pet ciklusa programe je uspješno završilo 150 polaznika: studenata fakulteta i djelatnika turističko-ugostiteljske prakse.

Program obuhvaća 60 sati nastave. Nastva se izvodi na kineskom, a jezik poučavanja je engleski. Na kraju programa polaže se ispit te polaznik dobiva potvrdu o položenom ispitu i ostvarenih 5 ECTS bodova.

Programi su besplatni. Prijave za sve zainteresirane polaznike  traju do 17. ožujka 2019.

Detaljne informacije o programima mogu se pronaći na web stranici Fakulteta https://www.fmtu.uniri.hr/studiji/cjelozivotno-obrazovanje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže