Povežite se s nama

Mozaik

Besplatno vodstvo Palačom šećera u povodu Svjetskog dana turizma

Objavljeno

na
U povodu Svjetskog dana turizma, koji se obilježava 27. rujna, Muzej grada Rijeke daruje toga dana posjetiteljima besplatno stručno vodstvo stalnim postavom u Palači šećera. Vodstvo na engleskom jeziku organizira se u 12 sati, a na hrvatskom jeziku u 17.30. Za stručno vođenje u tim terminima obavezno se prethodno prijaviti na telefon 051 554 270. Također je na ulazu potrebno kupiti ulaznicu za posjet Palači. 

Osim besplatnog vodstva, Muzej grada toga dana nudi popuste na dva vlastita turistička izdanja. Riječ je o Vodiču stalnim postavom i Katalogu Palače šećera, koje je moguće kupiti za 20 posto nižu cijenu od redovne. Istoga dana u Muzeju se organizira mali kviz o zanimljivostima vezanim uz riječki turizam, u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, uz prigodne nagrade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže