Povežite se s nama

Koncert popularnog Bijelog dugmeta u Opatiji koji je jučer, 6. kolovoza, naprasno morao biti prekinut nakon svega 45 minuta zbog olujnog nevremena ostavio je neka otvorena pitanja: hoće li se koncert ponoviti ili će posjetiteljima biti vraćen novac za kupljene ulaznice?

U ime organizatora javila nam se tvrtka Kontakt plus koja je najavila kako će koncert biti ponovno održan u Opatiji, no nažalost u ovom trenutku nisu mogli reći i u kojem terminu.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem Vam se obraćamo povodom sinoćnjeg koncerta Bijelog dugmeta na Ljetnoj pozornici u Opatiji koji je, nažalost, prekinut uslijed olujnog nevremena (više sile). Iskreno nam je žao zbog nemogućnosti nastavka koncerta i uživanja u dobroj atmosferi i svima poznatim hitovima legendarne grupe Bijelo dugme, čiji su članovi i sami izjavili da u svojih približno 45 godina karijere nikada nisu doživjeli ovako olujno nevrijeme.

Goran Bregović i Bijelo dugme će se odužiti svojoj publici koja ih vjerno prati već desetljećima, no s obzirom na prethodno isplanirani raspored i obveze, u ovom trenutku ne možemo reći točan termin, ali o istom ćemo Vas svakako na vrijeme obavijestiti, te molimo sve posjetitelje da sačuvaju kupljene ulaznice.

Bez obzira na sve, kao ljudi moramo reći da smo sretni i zahvalni da nije bilo veće materijalne štete i ozlijeđenih osoba. Još jednom, iskreno nam je žao zbog sinoćnjeg nevremena, no to je jednostavno bila viša sila. Zahvaljujemo na razumijevanju”, stoji u priopćenju tvrtke Kontakt plus.