Povežite se s nama

Vijesti

Bili smo u DANKüchen studio Rijeka na Škurinjama, impresivan je!

Objavljeno

na
Kad smo saznali za glavnu novost na tržištu kuhinja, namještaja i opremanja interijera u Rijeci  i široj okolici, odlučili smo ih posjetiti.

DANKÜCHEN je renomirani brand iz Linza u Austriji, već 60 godina su prepoznati kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji, a odnedavno imaju direktnog zastupnika u Rijeci.

Već na prvi pogled je jasno da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.

Moguće je da doslovno svaki raspoloživi centimetar prostora sadrži neku posebnu funkciju; umjesto nogu postoje ladice u podnožju kuhinje, kutni mehanizmi nemaju premca, a ladice nose neshvatljivu težinu od čak 80 kilograma! Posebna pogodnost je da velika većina spomenute opreme, a i mnogo toga drugog, spada u redovnu serijsku opremu na koju nema apsolutno nikakve nadoplate.

U proširenoj ponudi nalazi se: dizajn ostalog namještaja kao i interijera, 3D vizualizacije gotovog prostora, sve za kompletno rješenje stanovanja.

Dojmovi se svakako još trebaju sleći, no sigurno je da je tehnika izrade kuhinja daleko napredovala od onog na što smo navikli i imali prilike drugdje vidjeti.

Zapravo, da ne duljimo, uvjerite se sami.

Kako smo saznali očekuju Vas i popusti  i do  55  % u DANKüchen studio te kod kupnje DAN kuhinje  (drveni dio iznad  25 000 kn) Bosch pečnica (koja se sama čisti) na – 50 % ušteda  i do  2 100 kn 

Akcija traje od 20.7.2019 – 29.7.2019  

Rijeka  na adresi Osječka 56  , pored stanice za tehnički pregled na Škurinju .

Više na www.dankuchen-rijeka.com  projektirajte kuhinju u 7 koraka.

Rezervirajte si termin sastanka u DANKÜCHEN studio Rijeka  i saznajte što je najbolje za Vas!

Radno vrijeme: Pon – Petak 09,00 – 20,00 sati, Subota 9,00 – 13,00 sati

email: dankuchen.rijeka@gmail.com
mobiteli: +385 52 227 318
web stranica: 
www.dankuchen-rijeka.com

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram