Povežite se s nama

Mozaik

Biraju se najljepši izlozi u sklopu Rijeka Adventa 2023

Objavljeno

na
Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte poziva vrijedne ruke svih korisnika poslovnih prostora na području užeg centra grada da ove godine, u sklopu Rijeka Adventa 2023, na jedinstven i originalan način urede svoje izloge i na taj način daju svoj doprinos da grad Rijeka u ovo blagdansko doba zasja najjačim sjajem.

Povjerenstvo kojeg čine predstavnici Grada Rijeke, Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Turističke zajednice grada Rijeke će u petak, 15. prosinca 2023. godine obići izloge te izabrati tri najljepše uređena.

Birat će se najljepši adventski izlog prema sljedećim kriterijima:

  1. Originalnost i kreativnost u

a) načinu predstavljanja proizvoda
b) uporabi dekorativnih elemenata
c) uporabi novih i tradicionalnih dizajnerskih dostignuća

  1. Estetski sklad
  2. Blagdanski ugođaj

Kao poticaj za najmaštovitije uređene izloge izdvojen je iznos od 800,00 eura od kojeg će se  prvo mjesto nagraditi s 400,00 eura, drugo s 300,00 eura i treće mjesto sa 100,00 eura.

Za više informacija možete se obratiti na poduzetnistvo@rijeka.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže