Povežite se s nama

Vijesti

Bišćan iskreno: Nisam imao najnormalnije uvjete za rad, netko je to morao presjeći

Objavljeno

na
Igor Bišćan na konferenciji za medije nakon pobjede u Puli nad Istrom 1961 potvrdio je ono o čemu se pričalo zapravo od samog početka utakmica, a to je njegov odlazak.

U prilično otvorenom i iskrenom govoru jasno je dao do znanja da odlazi prvenstveno zbog loše atmosfere.

“Reakcija mojih igrača i način na koji su igrali najbolji je odgovor na sve ove medijske napise i komentare da ekipa meni i ja ekipi okrenuli leđa. Hvala im na tome, hvala im na svemu što su napravili za mene. Vjerojatno već znate da je ovo bila moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. Jednostavno u jednom trenutku čovjek se zasiti određenih stvari i shvati da je sreću bolje potražiti negdje drugdje. Znate i sami u kakvoj sam situaciji preuzeo ekipu, što je pratio moj rad svo vrijeme ovdje, kao i moj stožer. Nisu to bili najnormalniji uvjeti za rad, ni blizu toga. Mi smo se svejedno trudili, dali sve od sebe, ponašali kao što smo rekli i uspjevali uz najveću podršku naših igrača napraviti ipak neke ozbiljne stvar”, rekao je Bišćan te nastavio:

“Ni to nije bilo dovoljno, ništa nije bilo dovoljno i jednostavno u toj situaciji kad klub jednostavno ne može funkcionirati normalno, automatski ni momčad ne može funkcionirati normalno. Stalno se vraćamo u neku negativu u situaciji kad je rezultat imperativ i kad svi moramo biti kao jedno da bi ispunjavali zahtjeve i ambicije koje su visoke, a vremena su se promijenila u odnosu na nekad kad je Rijeka mogla kupovati beka za jednu utakmicu. Sad je to jednostavno drugačije i onda moramo svi biti jedno, nismo bili i na kraju krajeva jednostavno ja sam odlučio da netko to morao presjeći. Još jednom ću se zahvaliti svima koji su nam bili podrška, zahvaliti se na povjerenju predsjedniku i još jednom ću ponoviti da najveća zahvala ide mojim suradnicima i mojim igračima, sad bivšim. Želim sreću svima u klubu i da dobiju nekoga u budućnosti kome je stalo koliko je meni, sasvim sigurno tko god bio neće mu biše stati do kluba i momčadi, nego što je stalo meni. To je sve”, poručio je sad već bivši trener Rijeke.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram