Povežite se s nama

Mozaik

Bivši Kraš Choco bar u centru Opatije ponovno postaje pizzeria Maja

Objavljeno

naKraš je zatvorio svoj Choco bar u centru Opatije sredinom listopada 2023. godine te su Državne nekretnine uskoro nakon toga raspisale javni natječaj kako bi se pronašao novi zakupac. Interes ugostitelja je bio prilično velik, stiglo je dosta ponuda, a najizdašniju ponudu dala je tvrtka Dunatovi dvori d.o.o. koja je ponudila 7.000 eura + PDV mjesečno za taj državni prostor veličine 223 m2.

Natječaj je bio raspisan još krajem prosinca, a tijekom svibnja je postalo očito kako je krenulo uređenje tog prostora.

Radi se o popularnoj lokaciji na kojoj je pripremljena prva pizza na području nekadašnje države Jugoslavija, a upravo će se one ponovno naći u ponudi.

Kako doznaje Fiuman, bivši Kraš Choco Bar ponovno postaje pizzeria te se vraća kultno ime – Maja. Uređenje je u tijeku, a sve bi trebalo biti gotovo početkom lipnja. Novi zakupac najavljuje kako planira otvoriti pizzeriju Maja do početka ljeta, a moguće i već s prvim danima lipnja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže