Povežite se s nama

Crna kronika

Bježao policiji po Rijeci neregistriranim motorom, pa se zabio u parkirani auto

Objavljeno

na


Jučer oko 8,30 sati na području Pećina u Rijeci policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka pokušali su zaustaviti vozača motocikla bez registracijske oznake koji se odbio zaustaviti oglušivši se o zvučne i svjetlosne signale.

Naime, nastavio se kretati u suprotnom, odnosno, zabranjenom smjeru te je dolaskom u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom udarivši  u policijsko vozilo koje je bilo u pokretu s ciljem zaustavljanja vozača motocikla. Potom je udario u parkirano osobno vozilo nakon čega je pao na kolnik zajedno s motociklom.

Budući je imao namjeru pobjeći s mjesta događaja, nakon pada se krenuo podizati u čemu je spriječen po policijskom službeniku i priveden u nadležnu policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom prije stjecanja prava. Osim toga, za spomenutim je na snazi bila potraga zbog izdržavanje kazne zatvora kao i utvrđivanja adrese radi uručenja službene pošte.

Po završetku postupanja policije, jučer je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda gdje mu je nepravomoćnom presudom određena novčana kazna od oko 2600 eura i  kazna zatvora u trajanju od 50 dana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže