Povežite se s nama

Crna kronika

Bježao policiji u centru grada s ukradenim autom i zabio se u parkirana vozila

Objavljeno

na

IlustracijaPolicijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela krađe.

Osumnjičeni je jučer, 21. studenoga pokušao pobjeći policijskim službenicima prometne policije, koji su uočili otuđeno osobno vozilo marke Peugeot. Upravljajući spomenutim vozilom oglušio se o svjetlosne i zvučne znakove policije za zaustavljanje te bježeći policiji i povećavajući brzinu kretanja vozila, u središtu Rijeke prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, udarivši u dva parkirana osobna vozila.

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je sredinom srpnja ove godine na području Krimeje u Rijeci otuđio osobno vozilo marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka  te se istim koristio do jučer kada ga je zatekla policija.

Isto tako, osim jučer počinjenih prekršaja u prometu, utvrđeno je kako je nakon otuđenja navedenog vozila, s istim na području Zameta u Rijeci također izazvao prometnu nesreću i napustio mjesto događaja.

Otuđeno osobno vozilo marke Peugeot je oduzeto i bit će vraćeno vlasniku, a  materijalna šteta cijeni se na oko 35.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krađe i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram