Povežite se s nama

Mozaik

Boem u Voloskom zauvijek zatvorio svoja vrata

Objavljeno

naVolosko je nadaleko poznato po svojoj gastronomskoj ponudi, a ona je početkom ljeta prošle godine postala još bogatija nakon što se u prostoru u kojem je nekad djelovao Le Mandrać i Submarine otvorio novi ugostiteljski objekt pod nazivom Boem.

Nažalost, svoj drugi rođendan ipak neće dočekati. Na društvenim mrežama objavili su kako od ovog vikenda zatvaraju svoja vrata.

“Dragi i predivni naši gosti! Vi, koji ste nas pratili od prvog do zadnjeg dana! Ovaj post je vama! Hvala vam od srca!

Vaša prisutnost i ljepota je bila ključ ove jedne predivne priče! Teško mi je riječima i približiti vam koliko sam vam zahvalan na svakoj podršci, toploj riječi i vašem prisutstvu u ovih godinu i pol dana našeg postojanja!

Na žalost, moramo zatvorit vrata. Preživjeli smo i lock down, uveli smo dostavu. Preživjeli smo i nikad goru sezonu. Borili smo se lavovski u svim segmentima!
Državne namete nismo uspjeli izhendlati. Oni su nas dotukli bez sažaljenja i milosti. Dobro shvaćamo u kakvoj situaciji smo svi i ne tražimo izgovore. Samo iznosimo naše razloge!

Danas, u nedelju 22.11.2020. nam je zadnji radni dan kao timu.

Hvala svim mojim radnicima i prijateljima bez kojih ova priča nebi ni blizu uspijela! Vi ste mi postali kao familija!

Hvala svim susjedima i ugostiteljskim objektima u Voloskom što su me primili, i prihvatili kao svoga i to od prvog dana od kad smo dosli u prostor sada vec bivšeg Boema!!”, poručio je putem Facebooka Emil Luštica.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram